St1 D-kortti

St1 D-kortti on tarkoitettu ammattiliikenteen tankkauskortiksi yrityksille ja yrittäjille. Kortin tapahtumat laskutetaan kaksi kertaa kuukaudessa kirjanpitokelpoisella dokumentilla, mikä helpottaa yrityksesi kirjanpitoa eikä tankkauskuitteja tarvitse säilyttää. 

Kenelle

St1 D-kortti on on tarkoitettu ammattiliikenteen tankkauskortiksi yrityksille ja yrittäjille. Kortin tapahtumat laskutetaan kaksi kertaa kuukaudessa kirjanpitokelpoisella dokumentilla, mikä helpottaa yrityksesi kirjanpitoa eikä tankkauskuitteja tarvitse säilyttää. 

Kortin edut

St1 D-kortista ei peritä tilinhoito- eikä vuosimaksua

Dieselin osalta hinnoittelussa noudatetaan nk. aluehinnoittelua, jolloin dieselin hinta ei ole sidottuna aseman mittarihintoihin. Sen sijaan dieselin hinta määräytyy St1:n kanssa tehtävällä sopimuksella.

St1 D-yrityskortti toimii maksuvälineenä yli 500:lla St1/Shell-asemalla Suomessa. Shell Express-asemilla tankkaukset tapahtuvat aseman edullisella nettohinnalla.

Mikäli kuljetusyritykselläsi on tarvetta ulkomaan tankkauksiin (esim. Ruotsiin), suosittelemme euroShell korttien käyttöönottoa. Lisätietoja euroShell-korteista löydät tästä.

Kortin voit valita kolmella eri osto-oikeudella:
A) Vapaa osto-oikeus; kaikki St1/Shell-asemilla myytävät tuotteet
B) Rajoitettu osto-oikeus; polttoaineet ml. polttoöljy, autonesteet ja pesut
C) Vain diesel ja adblue

Tarvittaessa saat lisätietoja tai tarjouksen St1 D-kortista ilmaisnumerostamme 0800-13770 (24h) tai sähköpostitse kortit(at)st1.fi

Voit lähettää hakemuksen myös kirjekuoressa osoitteeseen:

St1 Oy Tunnus 5001316
00003 VASTAUSLÄHETYS

Takaisin ylös